Zacapa Centenario XO

Alc./Vol. :
40%

Zacapa XO Centenario 25 je destilován z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2.333 metrů v sudech z amerických bílích dubů, ve kterých zrál dříve Bourbon ( zákon o výrobě Bourbonu připouští dubové sudy použít pouze jednou na příslušný proces staření ) a Sherry Pedro Ximenez. Tento rum je navíc na dva roky ukládán do sudů z francouzských dubů, ve kterých byl dříve uložen cognac. Ron Zacapa Centenario  je vyráběn z těch nejpečlivěji vybíraných rumů o průměrném stáří 12 let.Tyto 12 a 25 leté rumy jsou následně pečlivě míchány a ještě jednou již smíchné stařeny 1 - 2 roky taktéž v dubových sudech.

Novinky

27.01.2012 Spuštění webu

Dnes jsme spustili nový web. Najdete na něm informace o našem klubu a zprávy o chystaných i proběhnutých akcích. Více…